Buurtfeest Plantsoen geannuleerd

  • Berichtcategorie:Nieuws

Helaas….. zijn ook wij als buurtcomite genoodzaakt om gezien de huidige maatregelen omtrent de coronacrisis ons jaarlijkse buurtfeest in het Plantsoen te annuleren.
Met pijn in ons hart hebben we deze beslissing genomen. We weten dat veel buurtbewoners er naar uitkijken en de opkomst is ook ieder jaar groot, maar helaas we verwachten dat een en ander ook eind juni nog steeds van kracht is.
Om bovenstaande reden hebben we ook besloten om in mei/juni van dit jaar geen buurtkrant uit te brengen. Met allerlei werkzaamheden die nodig zijn voor uitbrengen en rondbrengen van de buurtkrant worden bestuursleden van ons comité  onnodig bloot gesteld aan risico op het Coronavirus. Verder zijn momenteel alle vergaderingen, overleggen, raadsvergaderingen waarin wij als comité aan deelnemen afgezegd. Hierdoor valt er een stuk minder te vertellen in de buurtkrant.
Wel willen wij iedereen in onze wijk, van het nieuws wat er wel is, op de hoogte houden. Daarom willen we, als er genoeg animo voor is, regelmatig een nieuwsbrief uitbrengen die je via de mail kan ontvangen. Wij zullen de nieuwsbrief ook op onze site publiceren. Laat daarom even aan nieuwsbrief@hethoogstewoerd.nl weten of je hierin interesse hebt.
En laten we verder vooral samen om kijken naar onze buren die minder mobiel zijn, op leeftijd, alleenstaand of vanwege andere omstandigheden kwetsbaar zijn. Bel eens aan bij je buurman of buurvrouw en maak op voldoende afstand een praatje. Ook eenzaamheid sluipt er momenteel gauw in bij zowel jong als oud.
Wij willen iedereen die een steentje wil bijdragen aan hulp wijzen op de Facebookpagina Coronahulp Leiden. Daar kun je je aanmelden met allerlei diensten die je wil verlenen. Van koken voor buurtgenoten tot boodschappen doen.

Later dit jaar hopen we weer een buurtkrant uit te brengen en iets voor de buurt te organiseren. Blijft ons over om iedereen het allerbeste te wensen. We hopen iedereen uiteindelijk weer in goede gezondheid te spreken en een toost uit te kunnen brengen op dat we Covid-19 hebben verslagen!