Wandelingen naar boeken Jeroen Windmeijer beschikbaar

Er zijn vanaf nu wandelingen beschikbaar, gebaseerd op de boeken van auteur Jeroen Windmeijer ‘Bekentenissen van Petrus’ en ‘Het Pilgrim Fathers Complot’. Deze boeken zijn stuk voor stuk bestsellers met de stad Leiden als onderwerp.

Om de boeken nog tastbaarder te maken zijn de ‘Bekentenissen van Petrus’ en ‘het Pilgrim Fathers Complot’ nu ook uitgegeven als wandelboekje en beschikbaar via de wandel-app Izi-travel. Het boekje bevat een beschrijving van de wandeling, verwijzingen naar het boek en QR-codes waarbij de lezer wordt doorverwezen naar Izi-travel waar de auteur zelf voordraagt uit het betreffende boek.

De stadswandelingen zijn mede tot stand gekomen door bijdragen van Primaverapers en HarperCollins, stichting CTV Zuid-Holland en de gemeente Leiden. De samenstelling van de stadswandelingen was in handen van Willem Hoogendoorn en Sijbrand de Rooij. Ze worden uitgegeven door ProKwadraat-Groepswijzer.nl.

Op korte termijn zal ook ‘het Paulus Labyrint’ als wandelboekje verschijnen.

De wandelboekjes zijn te koop bij de VVV Winkel aan de Stationsweg, bij de Leidse boekhandels en online op webwinkel ProKwadraat en kosten € 4 per stuk.

Meer informatie op www.prokwadraat.nl/windmeijer


Neem voor meer informatie over de wandelingen contact op met Frank van Leeuwen 071-5233485.

Fotobijschrift: Op de bijgevoegde foto neemt Martijn Bulthuis onder toeziend oog van Jeroen Windmeijer en Frank van Leeuwen van ProKwadraat de eerste exemplaren in ontvangst.

Sluit Menu