Themabijeenkomst voor Samengestelde gezinnen

  • Post Category:Algemeen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Leiden organiseert op 7 februari 2019 een themabijeenkomst over samengestelde gezinnen. 

In een tijd waarin een op drie relaties eerder eindigt dan gehoopt, is het logisch dat er steeds meer samengestelde gezinnen zijn. De kans om opnieuw gelukkig te worden is er één die we met beide handen aangrijpen. Hoe kun je je daarop voorbereiden, hoe vind je daarin je weg en hoe kun je in je nieuwe gezin de rust en harmonie krijgen waar je naar op zoek bent?

Margarita Bernal, stiefcoach/relatietherapeut bij Stiefgoed Leiden, laat tijdens de themabijeenkomst zien hoe je je goed kan voorbereiden op het vormen van een samengesteld gezin. Ze legt uit wat de fases van een samengesteld gezin zijn, je rol binnen het gezin, en hoe je het beste om kan gaan met je stiefkinderen en met je ex-partners, en hoe je elkaar als partners kunnen steunen. 

Deze bijeenkomst is voor stellen die binnenkort gaan samenwonen of inmiddels samenwonen, maar verbetering willen in de wijze waarop het gezin functioneert. Als je zonder partner wilt komen, dan ben je ook van harte welkom. Het heeft alleen een groter effect als je samen komt.

Deze gratis themabijeenkomst vindt plaats op donderdag 7 februari 2019 van 19.30-21.30 uur in Het Gebouw te aan het Arubapad 2 in Leiden.

Voor aanmelden of meer informatie ga naar www.cjgcursus.nl

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thalia Romani de Wit, Coördinator CJG opvoedcursusbureau, 088-308 45 94 (bij geen gehoor 088 308 30 40), info@cjgcursus.nl.