Singelpark – uitnodiging informatieavond bruggen

Leiden werkt aan een lang, mooi en aaneengesloten stadspark rond de historische singels: het Singelpark! Inwoners en de gemeente hebben hiervoor de handen ineengeslagen.

In het Singelpark spelen de bruggen een belangrijke rol: zij zorgen voor de verbinding tussen de verschillende parkdelen en maken een aaneengesloten parkroute mogelijk. Aannemer Dura Vermeer bouwt in totaal zes bruggen, waarvan vijf bruggen in het Singelpark.

Uitnodiging informatieavond

In september start aannemer Dura Vermeer met de bouwwerkzaamheden van de bruggen. Om de bouwwerkzaamheden toe te lichten, wordt er op 3 juli 2019 van 19.00-21.30 uur een informatieavond georganiseerd in Brasserie de Poort (Haven 100). U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Op de informatieavond is voor iedere locatie een stand aanwezig waar u de gehele avond terecht kunt voor informatie en vragen over die locatie. Daarnaast wordt er voor iedere locatie een presentatie gehouden waarin verder wordt ingegaan op de werkzaamheden en de impact die dit heeft op de omgeving. Na de presentatie is er ruimte voor het stellen van vragen. In het onderstaand programma van de informatieavond, is aangegeven hoe laat de presentaties voor de verschillende locaties starten.

Programma

19:00 uur            Start

19:15 uur            Presentatie locatie Ankerpark

19:45 uur            Presentatie locatie Arsenaalplein

20:15 uur            Presentatie locatie Blekerspoort

20:45 uur            Presentatie locatie Veerplein

21:30 uur            Einde

Nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze brief vragen? Stel ze gerust via Singelparkbruggen@duravermeer.nl. U kunt dit e-mailadres ook tijdens de werkzaamheden gebruiken als u vragen en/of opmerkingen heeft. Of neem contact op met Cyntha Schouten, omgevingsmanager van Dura Vermeer. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-53808235. Ten slotte is het project Singelparkbruggen te volgen via de Bouwapp (te downloaden via de AppStore en Google Play), waarop last-minute berichtgeving, meldingen en foto’s geplaatst zullen worden.

Ook kunt u bellen met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag op 3 juli in de Zijlpoort.

Met vriendelijke groet,

Dhr. R.D. Jansen

Projectmanager Singelparkbruggen

Sluit Menu