Odessa is terug in Leiden en iedereen mag het weten: ‘Studentikoze sfeer en feestelijke muziek’

Mensen, Odessa is back in town. Kroegbaas Bert van het populaire café veranderde eind 2018 de naam in Jaune. “Maar de mensen waren er niet gelukkig mee en bleven om Odessa vragen”, vertelt Bert. “En zoals het hoort is de klant koning en is Odessa nu weer terug!” Aan de Hogewoerd in Leiden kun je bij Odessa natuurlijk weer genieten op het bootterras op de Nieuwe Rijn van een heerlijk drankje. En nu hebben ze voor alle drankjes een toffe aanbieding.

De naam Jaune is dus echt verleden tijd, want het café heet sinds afgelopen vrijdag (31 mei) weer definitief Odessa. “Odessa is nu groter, mooier en volwassener. De prijzen zijn wel wat veranderd, voor bier fris en wijn betaal je weer €2,50. Maar speciaal voor alle mensen die Odessa weer terug wilden, hebben we een mooie actie”, zegt Bert.

Nu al veel positieve reacties

Bert: “Mensen bleven het café Odessa noemen en zij verwachtten ook de beleving die bij Odessa hoorde. Met Jaune wilde ik naast het café de ruimte uitbreiden voor events en studieplekken. Maar hier was niet genoeg belangstelling voor. En veel bezoekers wisten ook niet hoe ze Jaune uit moesten spreken. Nu de naam weer Odessa is, krijg ik al veel enthousiaste reacties. Van ‘dat had je al veel eerder moeten doen’ tot ‘het ziet er nu beter uit dan ooit!’.”

Feestelijke muziek en studentikoze sfeer

“De klant is koning en wil krijgen wat-ie verwacht. Een lage drempel, gezelligheid, feestelijke muziek, snelle bediening en een studentikoze sfeer. En de naam die daar bij past is Odessa.”

Superactie

Als je voor 0.30 uur een drankje bestelt bij Odessa, dan krijg je er een hele leuke korting op. Dat is nog eens even voordelig uitgaan in de binnenstad van Leiden. En lekker voor je portemonnee!

Odessa is op alle dagen (behalve dinsdag) vanaf 22.00 uur open en de minimale leeftijd is 18 jaar.

Sluit Menu