LET OP: Geen buurtmaaltijd op 16 juni

  • Post category:Nieuws

Maar we doen wel mee met het jaarlijkse buurtfeest in het Plantsoen.
We willen u graag hiervoor uitnodigen en hopen u op zondag 23 juni tussen 15.00 en 18.00 uur te mogen begroeten bij onze kraam met lekkere hapjes.

Het Buurtfeest

Het Buurtfeest is een mooie gelegenheid om uw buurtgenoten te leren kennen. Want die overbuurvrouw blijkt ineens Helen te heten en brandweervrouw te zijn en die man van om de hoek blijkt de vader te zijn van kleine Max, die bij Lucas in de klas zit.
Kortom, een mooie kans om elkaar te ontmoeten en de saamhorigheid te vergroten.
Wij willen dat ondersteunen met lekkere hapjes, want samen genieten is het mooiste (en lekkerste) wat er is. Net als bij de buurtmaaltijd ontmoet je elkaar bij het eten.
Kom dus gezellig langs en laat je verrassen door al het fraaie groen van het Plantsoen en door de vele hapjes en drankjes.

Het was weer gezellig

Het was gezellig, de afgelopen buurtmaaltijd in café De Plantage. De tafels zaten helemaal vol met smullende gasten. Er moest zelfs een rond tafeltje in de hoek worden bijgetrokken, zoveel mensen kwamen proeven van de smakelijke ‘fried rice’ van onze kok Vijay.
Vijay vond het leuk om te zien dat zoveel mensen genoten van zijn gerechten.

Volgende buurtmaaltijd op zondag 15 september

Noteer het al vast in uw agenda. De volgende buurtmaaltijd is op zondag 15 september om 18.30 uur.
Maar op de zondagavonden 21 juli en 18 augustus willen we ook twee zomeravond-wandelingen houden. Met een startpunt in onze wijk wandelen we door wijk en omgeving om te genieten van al het fraais dat er vaak te zien is.
Nadere mededelingen hierover in onze volgende nieuwsbrief.