Hallo BUUV,

  • Post Category:Algemeen

Groot Nieuws! BUUV Leiden heeft een nieuwe website én app! Dat vonden we reden om te mailen, met daarbij ook instructies over het gebruik van BUUV (en ja, nieuwe privacy voorwaarden).

De nieuwe website met nieuwe naam: www.leiden.buuv.nu.

We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen en te ontdekken welke nieuwe mogelijkheden er zijn. BUUV heeft een aantal gegevens alvast voor je klaargezet. Voor een groot deel hebben we ook vraag en aanbod overgezet.

Wat is er nieuw?
Het is misschien even wennen en opnieuw je weg vinden op de nieuwe website.
Er zijn veel meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld in je eigen profiel in één oogopslag je berichten bekijken, aanpassen en beheren. Ook kun je berichten van anderen opslaan als favoriet zodat je die weer makkelijk terug kunt vinden als je wilt reageren.

Heb je een reactie op jouw vraag of aanbod van een andere BUUV? Het systeem stuurt je een e-mail. Je hoeft nu niet meer eerst in te loggen op de website om te reageren. Je kunt reageren via de mail en eventueel direct afspreken.

Wat moet je zelf doen?
Een aantal zaken zijn privé, die kan BUUV niet voor je regelen. Daar kun je direct zelf mee aan de slag.

Je wachtwoord opnieuw instellen
Klik op onderstaande link en vul je e-mailadres in. je krijgt een mail en vervolgens kun je een nieuw wachtwoord kiezen. Nieuw wachtwoord aanmaken.

We hebben ook nieuwe privacy voorwaarden, lees deze goed door.

Je mooiste foto uploaden en je profiel aanvullen
Foto’s zijn heel persoonlijk, kies je eigen favoriet en plaats deze bij je ingevulde profiel. Vraag en aanbod met foto’s en ingevulde profielen krijgen altijd veel meer reacties.

Als je een bericht plaatst, zorg dan voor een pakkende titel, zodat voor mede BUUV-ers direct duidelijk is wat je vraag/aanbod is

E-matching per e-mail
Heb je niet altijd tijd om op de website te kijken?
Ontvang dan per e-mail tips met vraag en aanbod speciaal voor jou. Geef bij vraag en aanbod aan over welke onderwerpen je mail wilt ontvangen. Je krijgt dan regelmatig tips over advertenties die bij jou passen. Of dat elke dag of elke week is bepaal je zelf.

Mobiele website
Nieuw is de mobiele website van BUUV! Installeer deze webpagina op je mobiel of tablet en BUUV is altijd bij je in de buurt.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het gebruik van de nieuwe website? Neem dan contact op met Team BUUV Leiden
071-707 4242 | info@leiden.buuv.nu.

Onze werktijden zijn op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur.

Met vriendelijke groet, Team BUUV Leiden