Buurtmaaltijd 24 november

  • Berichtcategorie:Nieuws

24 november om 18.30 uur

Buurtmaaltijd november

Het is weer tijd voor de traditionele buurtmaaltijd bij de studenten van SSR. Omdat hun keuken al bezet was op de normale derde zondag van de maand, vindt de buurtmaaltijd nu plaats op

zondag 24 november om 18.30 uur

De studenten bereiden dan een smakelijke 3-gangen maaltijd, bestaande uit een pompoensoep, ‘Leidse pasta’ en SSR-brownies.
Dit alles voor de oude vertrouwde prijs van 7 euro per persoon (excl. drankjes). De drankjes moeten contant worden afgerekend, dus niet met een PIN.
Er kan rekening worden gehouden met vegetarische wensen. Gelieve dat even aan te geven bij uw aanmelding.

Inschrijven voor de buurtmaaltijd kan tot woensdag 20 november om 20.00 uur via e-mail buurcontacten@gmail.com of telefonisch bij Trix, (06) 54 60 68 79.

Het adres van SSR is Hogewoerd 108.

Wij hopen weer vele buurtgenoten te mogen verwelkomen.

Buurtmaaltijd oktober
De buurtmaaltijd van oktober werd verzorgd door De automatiek Lendfers & De Jong. Zij hadden een aantal Mediterraanse gerechten klaar gemaakt, bestaande uit diverse groenten en een aantal bijzondere vlees- en visgerechten. Alleen de kleuren waren al adembenemend, laat staan de geuren en smaken. 
Veel buurtgenoten lieten zich deze buurtmaaltijd goed smaken.
Voor meer foto’s van deze buurtmaaltijd kunt u terecht op onze websitebuurtcontacten.com.

Als u nog een keer wilt genieten van het eten van De automatiek Lendfers & De Jong, dan kan dat op 7 december. Dan organiseren zij namelijk een zgn. ‘aanschuifdiner’. Aanmelding kan via deautomatiek@gmail.com.
Meer weten, klik dan hier