Buurtmaaltijd 19 mei

Beste Buurtgenoten,

Kom gerust eens eten!

Op 19 mei gaat Vijay voor ons heerlijke ‘fried rice’ bereiden met geroosterd (varkens)vlees en groenten. De kosten bedragen € 7,00 p.p. exclusief drankjes.

Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 15 mei 20.00 uur via e-mail buurcontacten@gmail.com of, als dit bezwaarlijk is, via telefoonnummer (06) 54 606 879 (LET OP, dit is een nieuw nummer).

 

Hetzelfde maar andere bemensing.

Zoals u waarschijnlijk al weet, is onlangs is afscheid genomen van Pien Lambermont als drijvende kracht achter de buurtmaaltijden. Vanaf 1 mei wordt de organisatie van de buurtmaaltijden door enkele andere buurtgenoten gedaan. Dat zijn Sophie Diatchenko, Herman Scholten en Trix Verschoor. De buurtmaaltijden blijven op hetzelfde tijdstip, namelijk op de 3e zondag van de maand in café De Plantage, aanvang 18:30 uur.

Heeft u suggesties, geef ze ons.

 

Koken kost geld

Tot nu toe kon de buurtmaaltijd worden aangeboden met een kleine subsidie. Maar vanaf mei moeten we het doen zonder deze financiële ondersteuning. Daardoor zien we ons genoodzaakt de bijdrage voor de maaltijd van 6 naar 7 euro te verhogen.

LET OP! U kunt zich inschrijven tot en met de woensdag voor de zondag maaltijd. In dit geval moet u zich dus aanmelden uiterlijk op woensdag 15 mei. Afmelding moet ook uiterlijk op deze datum worden gedaan, want wij geven op donderdag aan de kok door voor hoeveel buurtgenoten kan worden ingekocht en gekookt.

Bij een latere afmelding moeten wij helaas de kosten aan u doorberekenen. Immers, het eten is dan al gekocht.

 

Zomeractiviteiten.

In de maanden juli en augustus wordt er niet gegeten maar willen we korte wandelingen gaan maken. Informatie over deze zomeravondwandelingen wordt in juni gedeeld.

 

Met vriendelijke groet,

de wijkgroep Buur(t)contacten,

Sophie, Herman en Trix.

Sluit Menu