UITNODIGING INFORMATIEAVOND BINNENSTAD OOST DINSDAG 28 NOVEMBER 19.00 -21.00 UUR

UITNODIGING INFORMATIEAVOND BINNENSTAD OOST DINSDAG 28 NOVEMBER 19.00 -21.00 UUR

Dinsdag 28 november/19.00-21.00 uur/Nieuw Engerie/3e Binnenvestgracht 23/Leiden

    Er gebeurt veel in de Leidse binnenstad! Ook in uw buurt zijn veel plannen in ontwikkeling.  Graag nodigen wij u daarom uit voor een informatieavond om u bij te praten over de voortgang. Wilt u meer weten over de Centrumroute, de Kaasmarkt, het Ankerpark, het Blekerspark, de Meelfabriek, of heeft u bijvoorbeeld vragen over Programma Binnenstad & Bereikbaarheid? Kom dan naar deze avond.

Na het welkomstwoord door Wethouder Paul Dirkse wordt het ontwerp van het Blekerspark gepresenteerd. Betrokken ambtenaren en de ontwikkelaar van de Meelfabriek staan van 19.30 uur op de informatiemarkt klaar om de verschillende projecten aan u toe te lichten.

Wij nodigen u van harte uit voor deze avond. Graag tot de 28ste!

Paul Dirkse Wethouder Onderwijs, Sport en Duurzaamheid

Comments are closed.